A REVIEW OF αυτοανοσα θεραπεια

A Review Of αυτοανοσα θεραπεια

A Review Of αυτοανοσα θεραπεια

Blog Article

Πρόκειται για την εμφάνιση διαβήτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι μεταβολικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη κύηση προκαλούν ινσουλινοαντίσταση και έτσι οι ανάγκες για ινσουλίνη αυξάνονται. Στην περίπτωση που το πάγκρεας αδυνατεί να ανταποκριθεί επαρκώς έχουμε υπεργλυκαιμία.

Σχετικά θέματα Παθολογοι βυρωνα  Βιοψια μυος  Παθολογοι σερρες  Χοληστερινη βιταμινες  Θεραπεια για μυκητες νυχιων  Ιατρικα παιχνιδια  Χοληστερινη αυγα  Ασθενειες ηπατος  Θεραπεια ηπατιτιδας β  Εγχειρηση διαφραγματος  Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:

Μια σπάνια αιτία υπολειτουργίας του θυρεοειδούς είναι δυσλειτουργία της υπόφυσης.

Παράγει επίσης την ορμόνη καλσιτονίνη η οποία (ρυθμίζει το μεταβολισμό του ασβεστίου).

Έχω διαβάσει, κατανοώ και αποδέχομαι τους όρους χρήσης του ιστότοπου της εταιρείας

Ακτινοβολίες στον λαιμό για τη θεραπεία διαφόρων καρκίνων, που μπορεί να βλάψουν τον θυρεοειδή αδένα.

Να σημειωθεί ότι ο υποθυρεοειδισμός έχει μια επιπλοκή, το μυξοιδηματικό κώμα. Το μυξοιδηματικό κώμα είναι μια παρενέργεια που συνιστά επείγον ιατρικό περιστατικό και μπορεί να συμβεί όταν τα επίπεδα website των ορμονών του θυρεοειδούς πέσουν πολύ χαμηλά.

Βασικοί τύποι

Ορισμένες γυναίκες αναπτύσσουν υποθυρεοειδισμό μετά από την εγκυμοσύνη (ονομάζεται επιλόχειος θυρεοειδισμός).

Πρόκειται δηλαδή για ένα ισοζύγιο μεταξύ προσλαμβανόμενης και δαπανώμενης ενέργειας.

Η Γουάντα Νάρα γιόρτασε… ημίγυμνη την επανένωση με τον Ικάρντι

Ο χρόνιος πόνος βασανίζει μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας. Για το πρόβλημα του χρόνιου πόνου και τις θεραπείες με διάφορα φάρμακα που προσφέρονται διαβάστε τα σχετικά άρθρα από την ίδια συγγραφέα: Ο χρόνιος πόνος: Εισαγωγή, ορισμός και νέες προσεγγίσεις Ο χρόνιος πόνος: Οι θεραπείες αντιμετώπισης με φάρμακα, οι επιλογές και η αποτελεσματικότητα Για μερικούς ασθενείς, εκτός από τη πρώτη προσέγγιση με φαρμακευτική αναλγησία, οι παρακάτω διαδικασίες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στον.

Πως ο δρόμος προς τις εκλογές είναι στρωμένος με μια σχεδόν μονοθεματική ατζέντα.

Ο υποθυρεοειδισμός (και ο υπερθυρεοειδισμός) είναι πιθανό να επηρεάσουν τη σεξουαλική επιθυμία (χαμηλή λίμπιντο) και τη σεξουαλικότητα γενικότερα (αν και με διαφορετικό τρόπο). Στους άνδρες, ο υποθυρεοειδισμός έχει συνδεθεί με στυτική δυσλειτουργία, καθυστερημένη εκσπερμάτιση και ελαττωμένη κινητικότητα του σπέρματος.

Report this page